Het forum is een initiatief van Stichting B12 Tekort. Het is bedoeld om kennis, ervaringen en meningen uit te wisselen met betrekking tot een vitamine B12 tekort en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast kunt u daar terecht voor al uw vragen over de behandeling en diagnose van een B12 tekort, die beantwoord worden door onze medewerkers en andere forumleden. Berichten plaatsen is alleen voor onze donateurs. Andere forumleden kunnen wel meelezen op het forum na registratie.
Meer informatie leest u hier.

De gebruikers van het forum, maar ook het forumbeheer schrijven op persoonlijke titel. Stichting B12 Tekort is niet aansprakelijk voor de inhoud van het forum en de weergegeven meningen komen niet persé overeen met die van de stichting. Advies gegeven op het forum vervangt nooit het advies van een arts. Uw eerste aanspreekpunt dient altijd uw arts te zijn. Lees ook onze disclaimer.