Onze Doelen

Stichting B12 Tekort is opgericht door mensen die aan den lijve ondervonden hebben hoe het is om met deze ziekte te leven, hoe moeilijk het soms is om de juiste diagnose te krijgen en hoeveel problemen er kunnen ontstaan tijdens de behandeling.

Stichting B12 Tekort heeft zich daarom een aantal doelen gesteld:

1. Wij streven naar meer kennis en bekendheid over vitamine B12. Wij helpen patiënten met herkenning, erkenning en advies via het forum, e-mail, social media, bijeenkomsten en de website.

2. Wij behartigen de belangen van alle patiënten met een vitamine B12-tekort, door welke oorzaak dan ook.

3. Wij informeren patiënten en (para)medici over de diagnose, oorzaken, behandeling van een vitamine B12-tekort.

4. Wij zetten ons in voor een vroegtijdige en accurate diagnose, en goede en voldoende behandeling voor iedereen.

5. Wij steunen wetenschappelijk onderzoek

Help ons onze doelen te bereiken, lees hier hoe u uw steentje kunt bijdragen!