Wat kan ik doen?

Om onze doelen te bereiken, hebben we uw hulp nodig! Alle beetjes helpen, lees hier wat u kunt doen voor Stichting B12 Tekort.

Deel deze site

We willen onze kennis over vitamine B12-tekort verder verspreiden en zoveel mogelijk mensen te bereiken. Help ons door mensen te wijzen op onze site. Heeft u een website? Een linkje naar stichtingb12tekort.nl zou ons zeer helpen.
Onderaan alle pagina’s en posts op deze website kunt u de berichten en artikelen delen via social media en email door op de icoontjes te klikken. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter, Facebook en YouTube.

Deel onze folder uit

Met onze informatieve folder kunt u mensen snel informeren over wat een tekort aan vitamine B12 precies is. Perfect om in de wachtkamer van de huisarts te leggen, bij de bibliotheek of op uw werk. U kunt folders aanvragen, u kiest zelf hoeveel u er wilt ontvangen.

Word donateur

Om onze activiteiten te kunnen blijven financieren, zijn we afhankelijk van donaties. Draagt u onze stichting een warm hart toe? Wij verwelkomen u graag als donateur! Vanaf 15 euro per jaar steunt u Stichting B12 Tekort. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier

Organiseer een B12-café!

Organiseer een B12-café in uw regio!
Neem contact op met de coördinator van uw regio. Hij of zij kan u helpen en ondersteunen met de organisatie. Hier vindt u de regio’s en coördinatoren van B12-café’s.
Is die er niet? Meld u dan aan als coördinator voor uw regio! Hier kunt u meer lezen.

Deel uw expertise

U wilt graag de handen uit de mouwen steken? Of u nu veel tijd heeft of slechts een paar uurtjes per maand, wij maken graag gebruik van uw expertise! Wij zoeken bijvoorbeeld:

• mensen die als moderator aan de slag willen op ons forum
  • mensen die sterk zijn in communicatie en ons willen helpen bij onze PR & marketing
  • mensen voor wie fondsenwerving geen geheimen kent en ons kunnen wijzen op voor ons interessante fondsen
  • mensen die weten hoe we kunnen doordringen tot politiek Den Haag
  • mensen die goed zijn in het organiseren van informatiebijeenkomsten/events/informatiedagen
  • mensen die thuis zijn in de medische wereld en ons kunnen helpen deze te bereiken

Interesse? Neem dan contact op met Petra Visser