Patiëntenverhalen

Voor veel patiënten is herkenning en erkenning heel belangrijk. Het gevoel niet alleen te staan en herkenning te vinden in de verhalen van lotgenoten. Stichting B12 Tekort heeft daarom, naast het forum waar veel ervaringen te lezen zijn, interviews gehouden met patiënten, die u hier kunt lezen.
Klik op de foto’s voor het hele verhaal.

mariska1
Mijn naam is Mariska. Ik ben 39 jaar en woon in een klein dorpje in Zuid Holland. Mijn hobby’s zijn sporten, verhaaltjes schrijven voor mijn blog, lezen, gezellige dingen ondernemen zoals terrassen, sauna, highteaen, uit eten, dansen. Een levensgenieter!

Monique
Mijn naam is Monique. Ik ben 48 jaar en woon in een mooi vakantiedorp aan zee in de kop van Noord-Holland. Ik woon in een zeer fijne leefomgeving samen met mijn prachtige zoon van 16 en mijn lieve man, waarmee ik afgelopen mei getrouwd ben.

Jeannet-Richel
Mijn naam is Jeannet. Ik ben 58 jaar oud en sinds 4 jaar getrouwd met de man waar ik al 33 jaar een relatie mee heb. Wij wonen ook sinds 4 jaar in Frankrijk waar we met pré-pensioen zijn en een oud huis aan het opknappen zijn.

AngelinavanKemenade1
Angelina is internetondernemer, getrouwd en heeft twee kinderen. Haar hobby’s zijn schrijven, tekenen, schilderen en fotografie. Zij heeft vanaf haar 14e levensjaar al last van vermoeidheidsklachten, maar dacht niet meteen aan iets ernstigs.

claudia
Claudia is 24 jaar oud en volgt een BBL opleiding verpleegkunde in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ze woont samen met haar jongere zusje en haar vriendin woont de helft van de week ook bij Claudia. Samen met haar zus heeft ze twee katten en een aquarium vol met guppies.

Pin It on Pinterest

Share This